Viveka och WICCEs AB

Vem är Viveka?

Jag har jobbat på TeliaSonera ända sedan det hette Televerket och haft det oerhört bra. En bättre arbetsgivare är svårt att hitta faktiskt! Televerket/Telia/TeliaSonera har genom åren erbjudit mig olika utbildningar och olika yrkesroller vilket gett mig möjlighet att förkovra mig och skaffa mig en bred kompetensbas. Jag fått möjlighet att jobba i många olika yrken på olika organisatoriska nivåer i företaget.
2011-12-31 avslutade jag min anställning och började jobba fullt ut i egen regi i WICCEs AB.

Nu är det modernt att på sitt visitkort använda ordet ”och”, dvs att skriva alla de olika titlar man kan ha skaffat sig. Här kommer min ”och”-beskrivning från tidernas begynnelse fram till nu …..

Lagerstyrare och programmerare och systemerare och Key Account Manager och Global Account Manager och driftchef (IT) och produktansvarig och konsultchef och projektledare och affärsansvarig och projektledare och supply manager och säljare och business manager och bid manager och affärsutvecklare och affärsområdesansvarig och konsult.

Lejonparten av de uppräknade yrkena har jag utövat inom IT/Telekom men jag har också haft en utsvävning inom företagshälsovård, sjöfart och kunskapsförmedling.

Till ovanstående ”och” kan läggas följande bransch-oberoende titlar

Hästmassör och Biolight-utövare och professional coach och mentor.

Varför WICCEs AB?

Jag startade WICCEs år 2004 och då med hästmassage och Biolight-behandling som huvudsaklig verksamhet. År 2010 ombildades WICCEs till WICCEs AB. Sen har det rullat på och idag erbjuder WICCEs AB dessutom en mängd olika tjänster  inom IT/telecom, avtalsförhandling, bid management, administration och coaching/mentoring.

Kontakta oss för mer detaljerad information och bokning av resurser på info@wicces.se  eller ring 070-576 77 45.