Rekommendationer

Här finns ett axplock av rekommendationer jag fått från genomförda coachningar.

Jessica Åhlund
Under hösten och vintern 2010/2011 genomgick jag coaching av Viveka Birgersdotter. Det var en väldigt turbulent fas i mitt arbetsliv som jag genomgick, men jag kände att jag hade helt fastnat och inte kunde utvecklas mer. Viveka hjälpte mig med att se vad som fungerade och vad som inte fungerade och på vilket sätt jag skulle kunna utvecklas i mitt yrke. Hon ifrågasatte saker på ett rakt och varmt sätt som fick mig att se på min arbetssituation med nya ögon. Idag ser min arbetssituation helt annorlunda ut, jag har kunnat påverka situationen till något mycket bättre. Jag utvecklas och känner stöd i detta. Jag har fått en helt ny energi i mitt arbetsliv och en helt annan självsäkerhet. Jag kan varmt rekommendera Viveka Birgersdotter till coaching både för arbetsliv och privatliv.

Carina Larsson
BRA
Du är fantastisk på att ge din klient credit och ”champion the client”! Du gör det på ett naturligt och innerligt sätt. Unikt!
Du tar klienten genom processen och ser till att målen både nås och förtydligas och att handling skapas. ”Det är dags att börja vandra nu” – du har härliga formuleringar Du stämmer också av mot samtalsmålet. Bra! Du ber också klienten förflytta sig fysiskt till sitt önskeläge vilket gjorde stor skillnad i coachingen. Suveränt!

Yvonne Berg
Jag kan varmt rekommendera Viveka som coach. Under våra möten så har hon alltid varit engagerad, intresserad och lyssnat på mina problem. Viveka har verkligen lyckats ställa de frågor jag har behövt för att själv börja tänka på rätt sätt och hitta svar på mina problem. Viveka ser individens behov och anpassar sig till situationen. Vi har gått promenader, ätit middag eller bara suttit och pratat vilket gör att man lätt får en ledig och avslappnad kontakt.

Gun Bertilsson
Viveka Birgersdotter har varit coach åt mig när jag varit arbetssökande. Hon är mycket ambitiös och intresserad och har varit noga med att sätta sig in i mina förutsättningar att få ett arbete som passar mig. Viveka Birgersdotter var också mycket drivande och påhittig i att hitta olika lösningar för mig. Jag har känt mig uppmuntrad och uppskattad som person. Viveka Birgersdotter är en mycket öppen och trevlig person som är det lätt och roligt att bli coachad av. Det är därför med stor glädje som jag ger henne mina varmaste rekommendationer och lyckönskningar till en framtid som coach.

Kontakta oss för mer detaljerad information och bokning av resurser på info@wicces.se eller ring 070-576 77 45.